Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭玉龍(1)
Siu Yuk-Lung (1)  ♂
Aliases:  勝龍 (2)





 
Filmography (1976-1993)
 
  演員 (51 films)
    少林寺 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    南少林與北少林 (1978) ... 丁立
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 俞岱岩
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 全真七子馬鈺
    五毒 (1978) ... 捕快
    倚天屠龍記 (1978) ... 俞岱岩
    殘缺 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 華山派弟子
    文打 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 王勝山
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    忍無可忍 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    武館 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    花煞 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    波牛 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983) ... 蕭玉龍
    A計劃 (1983)    
    艷鬼發狂 (1984) ... 珍珍
    黃禍 (1984)    
    摩登神探 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    飚騎警花 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    痴狼劫 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    1992女性寶鑒 (1992)    
    男兒無菲 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    情不自禁之想入非非 (1993)