Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巫培雙
Boris Boo
 
Filmography (2004-2012)
 
  監製 (1 film)
    三个好人 (2005)    
  故事 (2 films)
    三个好人 (2005)    
    做人 (2010)    
  導演 (3 films)
    嚇到笑 (2009)    
    鬼也笑 (2011)    
    貪心鬼見鬼 (2012)    
  演員 (5 films)
    突然發財 (2004)    
    愛都愛都 (2005)    
    三个好人 (2005)    
    小孩不笨 2 (2006)    
    我在政府部門的日子 (2007)    
  編劇 (6 films)
    愛都愛都 (2005)    
    我在政府部門的日子 (2007)    
    老师嫁老大 (2008)    
    嚇到笑 (2009)    
    幸福萬歲 (2009)    
    貪心鬼見鬼 (2012)