Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴傳李
Tai Chuan-Li  ♂
 
Filmography (1958-1976)
 
  監製 (1 film)
    懷念的人 (1967)    
  製片 (33 films)
    英台拜墓 (1958)    
    陳世美 (1959)    
    孟麗君脫靴 (1959)    
    牛郎織女天河會 (1960)    
    劍龍小神俠 (1961)    
    金華府慘案 (1961)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962)    
    舊情綿綿 (1962)    
    三兄妹報父仇 (1964)    
    阿文哥 (1964)    
    難忘的愛人 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    做鬼也風流 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    文夏旋風兒 (1966)    
    三聲無奈 (1967)    
    俠女一枝花 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    南北歌王 (1967)    
    暗淡的月 (1967)    
    尪親某親 (1967)    
    永遠愛著妳 (1968)    
    日落西山 (1968)    
    真假阿西 (1968)    
    丈夫要出嫁 (1969)    
    無三不成禮 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    阿塗伯 (1969)    
    燒肉粽 (1969)    
    迎媽祖之夜 (1969)    
    日月童子 (1976)    
  出品人 (2 films)
    大某小姨 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
  執行監製 (1 film)
    地獄新娘 (1965)