Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳靜 (2)
Dada Chan Ching  ♀





 
Filmography (2008-2019)
 
  演員 (30 films)
    圍城 (2008)    
    人間喜劇 (2010) ... 小明星
    我愛香港 (2011) ... 街坊
    潮性辦公室 (2011) ... 智賢
    宅男總動員之女神歸來 (2011) ... 靜靜
    喜愛夜蒲 (2011) ... Cat
    低俗喜劇 (2012) ... 徐家欣
    幹爹 (2012)    
    宅幸福 (2012)    
    重口味 (2013) ... 2)Moon
    媽咪 (2013)    
    飛虎出征 (2013) ... 陳小靜
    迷離夜 (2013) ... 鬼
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    浮華宴 (2015) ... Sexy
    吉星高照2015 (2015)    
    魔卡行動 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    此情此刻 (2016)    
    空手道 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    八步半喜怒哀樂 (2018)    
    恭喜八婆 (2019)    
    BABY復仇記 (2019)    
    P風暴 (2019) ... 冬娜