Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐雲龍
Ou Yun-Lung  ♂





 
Filmography (1957-1971)
 
  導演 (10 films)
    有語無地講 (1964)    
    風流三兄弟 (1965)    
    包君滿意 (1967)    
    走東走西好過年 (1968)    
    天下無難事 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    阿三哥入城 (1969)    
    釣大鮐 (1969)    
    加人加福氣 (1969)    
    不二價 (1969)    
  演員 (36 films)
    妙英飄零記 (1957)    
    春天後母心 (1957)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    白賊七續集 (1962)    
    台北之夜 (1962)    
    鄭成功 (1963)    
    新妻鏡 (1963)    
    街頭巷尾 (1963) ... 流氓
    天邊海角 (1963)    
    為子我再嫁 (1963)    
    等你一年過一年 (1963)    
    喋血夜總會 (1963)    
    有語無地講 (1964)    
    龍虎旋?兒 (1964)    
    田庄兄哥 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    無情的都市 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    黃昏七點半 (1965)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    趙俊風 (1966)    
    暗殺命令 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    大劍客 (1966)    
    女醉俠 (1967)    
    大本乞丐 (1967)    
    瘋女賊紳士 (1967)    
    普士遍 (1967)    
    包君滿意 (1967)    
    愛你到死 (1967)    
    呆子養父 (1967)    
    獨眼貓 (1968)    
    此恨綿綿何時了 (1968)    
    糊里糊塗 (1969)    
    劉三二齒遊寶島 (1971)    
  編劇 (2 films)
    田庄兄哥 (1964)    
    風流三兄弟 (1965)