Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高偉蘭
Ko Wai-Lan  ♀
Aliases:  高惠蘭





 
Filmography (1937-1966)
 
  演員 (26 films)
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    奇人奇遇 (1956)    
    珠江河畔 (1957) ... 三嬸
    大廈情殺案 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    金枝玉葉 (1959)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    連理枝 (1960) ... 亞三
    山盟海誓 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    神童歷險記 (1961) ... 亞彩
    金粉世家(上集) (1961) ... 韓媽
    落霞孤鶩 (1961)    
    患難真情 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962) ... 四婆
    情比金堅 (1962) ... 奶媽
    胭脂賊 (1962)    
    苦雨春風 (1962) ... 奶媽
    恨海情花 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    真假情人 (1965) ... 佣人
    海棠紅 (1965) ... 二姑
    喜結良緣 (1966) ... 三姑