Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊文郎
Chong Man-Long
 
Filmography (1952-1964)
 
  剪接 (56 films)
    娘惹 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    日出 (1956)    
    三戀 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    眼兒媚 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    神童奪寶 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    十夜柔情 (1962)    
    山東馬永貞 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    戲迷奇遇記 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    碧玉簪 (1962)    
    追車記 (1962)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)