Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃鷹(2)
Wong Ying (2)  ♂
Aliases:  黃明,  盧令


 
Filmography (1978-1991)
 
  監製 (3 films)
    魔高一丈 (1987)    
    賭王 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)    
  故事 (12 films)
    玉蜻蜓 (1978)    
    名劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    粉骷髏 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    妖魂 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    布衣神相 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
  導演 (3 films)
    摸錯骨 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
  出品人 (3 films)
    魔高一丈 (1987)    
    賭王 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)    
  編劇 (16 films)
    鬼打鬼 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    名劍 (1980)    
    粉骷髏 (1981)    
    水晶人 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    賭王 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)