Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮繼志
Yuen Kai-Chi  ♂

 
Filmography (1983-2015)
 
  監製 (1 film)
    超索型警 (2004)    
  副導演 (4 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    皇家大賊 (1985)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
  故事 (5 films)
    點指賊賊 (1988)    
    亂世兒女 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    炸彈情人 (1995)    
  導演 (1 film)
    超索型警 (2004)    
  策劃 (1 film)
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
  編劇 (29 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    皇家大賊 (1985)    
    夜之女 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    龍之家族 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    醉拳II (1994)    
    元洲街王后 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
    老薑 (2001)    
    二人三足 (2002)    
    超索型警 (2004)    
    赤松威龍 (2008)    
    我與拉拉 (2012)    
    拳霸風雲 (2015)