Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮繼志
Yuen Kai-Chi  ♂

 
Filmography (1983-2015)
 
  監製 (1 film)
    超索型警 (2004)    
  副導演 (4 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    皇家大賊 (1985)    
    午夜麗人 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
  故事 (5 films)
    點指賊賊 (1988)    
    亂世兒女 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    炸彈情人 (1995)    
  導演 (1 film)
    超索型警 (2004)    
  策劃 (1 film)
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
  編劇 (29 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    皇家大賊 (1985)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    夜之女 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    火燭鬼 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    踢到寶 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    醉拳II (1994)    
    金玉滿堂 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    老薑 (2001)    
    二人三足 (2002)    
    超索型警 (2004)    
    赤松威龍 (2008)    
    我與拉拉 (2012)    
    拳霸風雲 (2015)