Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃仲標
Bill Wong Chung-Piu  ♂
Aliases:  西木小二,  黃山 (3)
 
Filmography (1980-1997)
 
  攝影指導 (1 film)
    摩登天師 (1982)    
  攝影 (44 films)
    名劍 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    父子情 (1981)    
    胡越的故事 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    花城 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    女人心 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    香香公主 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    八兩金 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
    沒有太陽的日子 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    兩屋一妻 (1992)    
    風塵三俠 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    天台的月光 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    南京的基督 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    虎度門 (1996)    
    天涯海角 (1996)    
    基佬40 (1997)    
    愛情Amoeba (1997)    
  第二組攝影 (1 film)
    上海之夜 (1984)    
  演員 (1 film)
    救世神棍 (1995) ... 電視台導演