Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃仲標
Bill Wong Chung-Piu  ♂
Aliases:  西木小二,  黃山 (3)
 
Filmography (1980-1997)
 
  攝影 (46 films)
    名劍 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    胡越的故事 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    父子情 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    花城 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    女人心 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    香香公主 (1987)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    八兩金 (1989)    
    沒有太陽的日子 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    兩屋一妻 (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    風塵三俠 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    天台的月光 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    南京的基督 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    虎度門 (1996)    
    天涯海角 (1996)    
    愛情Amoeba (1997)    
    基佬40 (1997)    
  演員 (1 film)
    救世神棍 (1995) ... 電視台導演