Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李瑞珍
Lee Shui-Jan
 
Filmography (1961-1968)
 
  場記 (52 films)
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    薛門七女將 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    大戰泗洲城 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    沉冤得雪 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    哪宅出世 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    新夜吊秋香 (1963)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    還我山河還我妻 (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    天齊寺會母 (1963)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    兩個東宮爭太子 (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    子母碑 (1963)    
    神俠鬧江南 (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    孫悟空七打九尾狐 (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    摩登二世祖 (1964)    
    半張碌架床 (1964)    
    陣陣美人威 (1964)    
    無情寶劍有情天 (1964)    
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    孫悟空三戲百花仙 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    親情深似海 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    風流才子俏丫環 (1967)    
    教子殺父皇 (1967)    
    李師師 (1967)    
    情俠鬧璇宮 (1967)    
    龍鳳爭掛帥 (1967)    
    再世紅梅記 (1968)