Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊菁菁
Yeung Ching-Ching (1)  ♀





 
Filmography (1979-2016)
 
  動作設計 (2 films)
    東方巨龍 (1988)    
    點五步 (2016)    
  助理指導 (13 films)
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    白髮魔女2 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    安娜與武林 (2003)    
    神奇俠侶 (2011)    
    一個人的武林 (2014)    
  演員 (41 films)
    綠帽小子 (1979)    
    少林與武當 (1980) ... 金碧兒
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    瘋狂83 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 倪丹鳳
    天蠶變 (1983) ... 獨孤鳳
    日劫 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    東方巨龍 (1988)    
    八寶奇兵 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 小菁
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    落陽 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992) ... 女妖
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    火種 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    陰差陽錯 (1999)    
    龍咁威2003 (2003) ... 太極師父
    百星酒店 (2013)    
    六福喜事 (2014) ... [替身]