Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳美玲(2)
Chan Mei-Ling (2)  ♀
 
Filmography (1973-2007)
 
  製片 (4 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    天煞 (1986)    
    天子驕龍 (1995)    
    兄弟 (2007)    
  監製 (2 films)
    誰敢動我 (1974)    
    扮野小子 (1980)    
  美術 (1 film)
    臨時演員 (1993)    
  剪接 (1 film)
    臨時演員 (1993)    
  場記 (10 films)
    黑人物 (1973)    
    白粉雙雄 (1978)    
    龍虎門 (1979)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    賊性 (1982)    
    毒咒 (1985)    
    浮世風情繪 (1987)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    大踢爆 (2000)    
  策劃 (2 films)
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
  出品人 (1 film)
    婚前殺行為 (2004)