Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區華漢
John Au Wa-Hon  ♂
Aliases:  歐華漢



 
Filmography (1979-1995)
 
  故事 (1 film)
    油脂甲由 (1979)    
  演員 (4 films)
    靚妹仔 (1982)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    歡樂時光 (1995) ... Sam
  策劃 (1 film)
    香港小姐寫真 (1987)    
  編劇 (12 films)
    奪棍 (1980)    
    神探光頭妹 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    歡場 (1985)    
    午夜麗人 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)