Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
楊琦
Yang Qi (2)  ♂





 
Filmography (1968-1979)
 
  演員 (33 films)
    血城 (1968)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    黑白傘 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    忍 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    卿本多情 (1973)    
    天龍地虎 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    大風波 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    人比人笑死人 (1975)    
    劍霜刃 (1976)    
    刺客 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    神捕 (1979)