Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊秀鳳
Yeung Sau-Fung  ♀





 
Filmography (1937-1966)
 
  演員 (61 films)
    少婦的瘋狂 (1937)    
    女俠紅蝴蝶 (1939)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    番頭婆起牌坊 (1940)    
    春閨三鳳 (1941)    
    癡兒女(上集) (1943)    
    鐵膽 (1947) ... 鴇母
    三月杜鵑魂 (1947)    
    再析長亭柳 (1948) ... 劉周氏
    銷魂賊 (1948) ... 女僕
    四代同堂 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 俞媽
    百子千孫 (1948)    
    歸來燕 (1948) ... 媒人婆
    飛金剛大戰牛魔王 (1948) ... 金家女僕
    望穿秋水 (1948)    
    相依為命 (1949) ... 鄰婦
    夜祭雷峰塔 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    大鬧粉蛩 (1949) ... 祈子富
    斷腸花 (1949)    
    紫霞杯 (1949) ... 媒婆
    哪宅梅山收七怪 (1949) ... 何夫人
    五福臨門 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    慈雲太子走國 (1950)    
    明珠淚痕 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 周太夫人
    對錯親家 (1951) ... 凌太
    春色滿華堂 (1952)    
    難為了爸爸 (1952) ... 女僕
    家 (1953)    
    養子當知父母恩 (1953)    
    出籠鳥 (1953)    
    孝子扮新娘 (1953)    
    家家戶戶 (1954) ... 三姑
    初為人母 (1954) ... 尼姑
    愛(下集) (1955) ... 大妗
    雄寡婦 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    銀鳳 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    兩重心 (1955)    
    呂蒙正祭灶 (1956)    
    原野 (1956)    
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957)    
    無情大海有情天 (1957) ... 傭婦
    陳超結婚 (1958) ... -
    殺妻案 (1958) ... 惡徒甲
    柳毅傳書 (1958)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 鄰居
    雷電出孤兒 (1960)    
    雞鳴狗盜 (1960)    
    瓊樓魔影 (1962) ... 張太
    一味靠滾 (1964) ... 鄰居
    鬼新娘 (1964) ... 大姈
    喜結良緣 (1966) ... 大衿