Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜本立
Davy To Burnard  ♂
Aliases:  To Boon Lap
 
Filmography (1999-2020)
 
  聲音設計 (3 films)
    深藍 (2013)    
    O的故事 (2015)    
    赤道 (2015)    
  對白剪輯 (9 films)
    地老天荒 (2006)    
    全城戒備 (2010)    
    紙月亮 (2012)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    人間蒸發 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    風暴 (2013)    
    大師兄 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
  錄音 (1 film)
    地上最強 (2001)    
  對白錄音 (49 films)
    陽光警察 (1999)    
    勝者為王 (2000)    
    月亮的秘密 (2000)    
    決戰紫禁之巔 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    少林足球 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    精武家庭 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    地老天荒 (2006)    
    狼牙 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    葉問 (2008)    
    奪標 (2008)    
    機器俠 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    線人 (2010)    
    酒徒 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    囡囡 (2010)    
    異空危情 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    潮性辦公室 (2011)    
    人約離婚後 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    重口味 (2013)    
    啥酒神 (2015)    
    三城記 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    寶貝當家 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    捉妖記2 (2018)    
    葉問4 (2019)    
    非分熟女 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  混音 (3 films)
    深藍 (2013)    
    赤道 (2015)    
    O的故事 (2015)