Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴建國
Albert Lai Gin-Kwok  ♂


 
Filmography (1978-1994)
 
  監製 (1 film)
    我友張來 (1994)    
  故事 (1 film)
    亡命天涯 (1988)    
  導演 (9 films)
    涼茶.•馬尾•飛機頭 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    先生貴姓 (1984)    
    我的愛神 (1986)    
    亡命天涯 (1988)    
    捕風漢子 (1988)    
    末路狂花 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    我友張來 (1994)    
  美術 (1 film)
    神探乾濕褸 (1993)    
  演員 (5 films)
    七俠八義 (1978)    
    魔翡翠 (1986)    
    豪門夜宴 (1991)    
    飛女正傳 (1992)    
    神探乾濕褸 (1993)    
  策劃 (1 film)
    天與地 (1994)    
  編劇 (1 film)
    捕風漢子 (1988)