Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林國華
Ardy Lam Kwok-Wah  ♂





 
Filmography (1981-2016)
 
  攝影 (75 films)
    同線車 (1983)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    歡場 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    戀愛季節 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    1哥 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    天羅地網 (1988)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    少女心 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    誓不忘情 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    廟街十二少 (1992)    
    籠民 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    重案組 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    超級計劃 (1993)    
    蕩女痴男 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    亂世超人 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    阿金 (1996)    
    高度戒備 (1997)    
    自梳 (1997)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    少女黨 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    陌路相逢 (2001)    
    人體拼圖 (2001)    
    小孩不笨 (2002)    
    每天嚇你8小時 (2002)    
    偽鈔的末日 (2003)    
    南國風雲 (2003)    
    灰色驚爆 (2003)    
    墨攻 (2006)    
    小孩不笨 2 (2006)    
    我在政府部門的日子 (2007)    
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 (2007)    
    錢不夠用2 (2008)    
    車票 (2008)    
    肩上蝶 (2011)    
    出軌的女人 (2011)    
    浮城 (2012)    
    敦煌傳奇 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    熱血街頭 (2012)    
    愛情不NG (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    啟功 (2015)    
    特工爺爺 (2016)    
  監製 (5 films)
    情劫 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
    夜挑情 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    大丈夫 (1998)    
  製片 (4 films)
    還我少林 (1984)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    情迷烏賊 (2005)    
  副導演 (1 film)
    傳奇人物 (1981)    
  演員 (19 films)
    穴門鷹爪 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    賊性 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    夜之女 (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    金牌師姐 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    特區愛奴 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    籠民 (1992) ... 警官
    情劫 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
  策劃 (9 films)
    江湖正傳 (1987)    
    法律無情 (1988)    
    越軌行動 (1990)    
    卿本佳人 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    天山玉女劍 (1993)    
    元洲街王后 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
  執行監製 (2 films)
    生死邊緣 (1998)    
    夜鶯呼叫 (2000)