Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍乃才
Lam Nai-Choi  ♂

 
Filmography (1975-1992)
 
  攝影 (25 films)
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    七煞 (1979)    
    教頭 (1979)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    衝鋒車 (1981)    
    單程路 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    不夜天 (1987)    
    聊齋艷譚 (1990)    
  導演 (13 films)
    單程路 (1981)    
    城寨出來者 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    血玫瑰 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    力王 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
  編劇 (1 film)
    力王 (1992)