Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁祥仁
Yuen Cheung-Yan  ♂
Aliases:  袁長仁





 
Filmography (1965-2017)
 
  動作設計 (102 films)
    飛龍刀 (1968)    
    保鏢 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    天龍堡 (1969)    
    報仇 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    石破天驚 (1973)    
    賊王 (1973)    
    除霸 (1973)    
    女警察 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    土匪 (1973)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    被迫 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    幫規 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    風生水起 (1983)    
    霸王女福星 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    夜瘋狂 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    飛狐外傳 (1993)    
    太子傳說 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    城市女獵人 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    情迷香港 (1993)    
    湘西屍王 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    火雲傳奇 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    紅拂女 (2006)    
    夜宴 (2006)    
    跳出去 (2009)    
    功夫廚神 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    一代宗師 (2013)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    惡戰 (2014)    
  導演 (10 films)
    鬼馬天師 (1984)    
    祝您好運 (1985)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    起尾注 (1990)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    妖怪都市 (1992)    
    湘西屍王 (1993)    
    功夫俠 (2013)    
  助理指導 (3 films)
    中國超人 (1975)    
    林世榮 (1979)    
    功夫之王 (2008)    
  演員 (168 films)
    寶蓮燈 (1965)    
    武林第一劍 (1965)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    貓眼女郎 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    少女情 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    神刀 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    保鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 天遁王鄧飛
    大盜歌王 (1969)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    三招了 (1969)    
    死角 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    快活林 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    土匪 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    除霸 (1973)    
    女警察 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    狼狽為奸 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    七面人 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    死囚 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    被迫 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 天星幫弟子
    俏探女嬌娃 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    秀花大盜 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    人在江湖 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    風生水起 (1983)    
    鬼馬天師 (1984) ... 醉道人
    笑太極 (1984)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    霸王女福星 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    起尾注 (1990) ... 仁叔
    黃飛鴻 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    一世好命 (1991) ... 七叔
    武狀元蘇乞兒 (1992) ... 洪日慶
    新龍門客棧 (1992) ... 鐵竹
    逃學英雄傳 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    太極張三豐 (1993) ... 何琨
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 永遠不死
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    精武英雄 (1994) ... 解元魁
    虎猛威龍 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    大內密探零零發 (1996) ... 無相王妻
    功夫 (2004) ... 流浪漢
    跳出去 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    等著你回來 (2010) ... 壽伯
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012) ... 癲佬
    一代宗師 (2013) ... 客人
    功夫俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    少年當自強 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    京城81號 (2014)    
    Good Take! (2016)    
    仙球大戰 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
  策劃 (1 film)
    猛鬼霸王花 (1990)    
  編劇 (1 film)
    祝您好運 (1985)