Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉童
Cecilia Yip Tung  ♀
Aliases:  李思思





 
Filmography (1982-2019)
 
  監製 (1 film)
    大你 (2002)    
  演員 (62 films)
    殺出西營盤 (1982) ... 唐可儿
    烈火青春 (1982) ... Tomato
    陰陽錯 (1983) ... Ivy
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 詩詩(Sisi)
    表錯七日情 (1983) ... 楊耐冬(雷太)
    等待黎明 (1984) ... 夏育男
    1/2段情 (1985) ... 陸瑤瑤
    再見七日情 (1985)    
    我的愛神 (1986) ... Nancy
    兩公婆八條心 (1986) ... 姐姐/妹妹
    偶然 (1986) ... 阮玉詩
    魔鬼天使 (1987) ... 黃亞麗(Alice)
    天官賜福 (1987) ... 劉亞玉
    神奇兩女俠 (1987) ... 連子蓉(Brigitta)
    我要逃亡 (1988) ... 阿嵐
    金裝大酒店 (1988) ... 佐治童
    大話神探 (1988) ... 衝鋒車
    愛情謎語 (1988) ... 查小桑/小吉
    飛越黃昏 (1989) ... 阿珠
    勇闖天下 (1990) ... 葉美玲
    笑傲江湖 (1990) ... 岳靈珊
    跛豪 (1991) ... 謝婉英
    婚姻勿語 (1991) ... 可兒
    偷情小丈夫 (1991) ... 陳金水
    92應召女郎 (1992) ... Nancy
    阮玲玉 (1992) ... 黎民偉妻
    溶屍奇案 (1993) ... 鄭宛芬(Shirley)
    愛在黑社會的日子 (1993) ... 李思思
    紙盒藏屍之公審 (1993) ... 張翠鳳
    上海皇帝之雄霸天下 (1993) ... 孟小冬
    歲月風雲之上海皇帝 (1993) ... 孟小冬
    香港也瘋狂 (1993) ... Winnie
    重案實錄O記 (1994) ... 阿詩
    等愛的女人 (1994) ... 夏秀男 - Josephine Ha
    張保仔 (1994) ... 鄭一嫂
    玻璃鎗的愛 (1995) ... 若晴 / 劉若晴
    和平飯店 (1995) ... 阿曼
    叛逆情緣 (1995) ... Kitty
    對不起,多謝你 (1997) ... 葉婷
    轟天綁架大富豪 (1999) ... 戴富強 妻子
    里程 (2000) ... Janis
    妖魅謎蹤 (2000) ... 黑蛇濃濃
    你那邊幾點? (2001) ... 巴黎的香港女子
    拳神 (2001) ... 穎姨
    風流家族 (2002) ... 香太
    五月八月 (2002) ... 五月八月母
    動物凶靈 (2002) ... 記者
    跌打婆與辣妹 (2002) ... 華姐(Eva)
    偽鈔的末日 (2003) ... 陳曼君
    天使死神 (2003) ... Madam Lee
    車票 (2008) ... 曾嬤嬤
    女人我最大 (2008) ... 葉瑪麗 (Mary)
    讓愛回家 (2011)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    澳門街 (2014)    
    愛之初體驗 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    美好合一2016 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    淪落人 (2018)    
    非同凡響 (2018)    
    非分熟女 (2019)