Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林麗萍
Lam Lai-Ping
 
Filmography (1937-1977)
 
  演員 (24 films)
    契女的秘密 (1937)    
    國內無戰事 (1937)    
    兒女英雄 (1937)    
    錦繡河山 (1937)    
    南海艷影 (1938) ... 情珠
    民族之光 (1938) ... 何素珍
    豪華闊少 (1938) ... 林美香
    花心蘿蔔 (1938)    
    花心蘿蔔大結局 (1938)    
    兒女英雄續集 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    難得有情郎 (1938)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    薄情郎 (1939)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    最後勝利 (1939)    
    怪俠一枝梅 (1940)    
    千金一笑 (1940)    
    金玉滿堂 (1940) ... 金枝
    強盜孝子 (1940)    
    春閨夢裡人 (1941)    
    再生緣 (1941) ... 小婢
    左慈戲曹操 (1941) ... 陳月仙
    溫馨在我心 (1977)