Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴文雄
Lai Wen-Hung
 
Filmography (1972-1997)
 
  攝影 (28 films)
    拳影 (1973)    
    中國車夫 (1974)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    刀魂 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    林投姐 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    鄭元和與李亞仙 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    吹牛大王 (1982)    
    探獄 (1982)    
    我的爺爺 (1982)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    少女集中營 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    寒山屍變 (1984)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    桃色交易 (1996)    
    金牌大探長 (1997)    
  副導演 (1 film)
    拳女 (1972)    
  策劃 (1 film)
    新死亡遊戲 (1975)