Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李殿朗
Margaret Lee Din-Long  ♀





 
Filmography (1982-1994)
 
  製片 (1 film)
    情人的情人 (1994)    
  演員 (28 films)
    蜈蚣咒 (1982) ... 亞芝
    八十二家房客 (1982)    
    拍拖更 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    連體 (1984)    
    水兒武士 (1985)    
    惡男 (1986)    
    火龍 (1986) ... 婉容皇后
    天官賜福 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    慾燄濃情 (1988) ... 大家姐
    不脫襪的人 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    老虎出更2 (1990) ... 大姐明
    祝福 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991) ... 葉太
    飛鷹行動 (1991)    
    倩女還魂 (1992)    
    明月照尖東 (1992) ... 霞姐
    剃刀情人 (1993)    
    情人的情人 (1994)    
  策劃 (1 film)
    竹夫人 (1991)    
  執行監製 (1 film)
    金瓶風月 (1991)