Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉鶴年
Lau Hok-Nin  ♂
Aliases:  孟虎





 
Filmography (1972-1991)
 
  動作設計 (5 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    領野 (1981)    
    大鱷 (1982)    
    師姐撞邪 (1986)    
  製片 (1 film)
    賊聖 (1991)    
  副導演 (1 film)
    血洗唐人街 (1982)    
  演員 (66 films)
    天涯客 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    黑龍 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    無情街 (1973)    
    怪客 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 黑仔
    下南洋 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    大老千 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    池女 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    衝破 (1980)    
    夜車 (1980)    
    代代風流代代春 (1981)    
    領野 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    血雙 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    賊性 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    左手搏擊王 (1990)    
    賊聖 (1991)