Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉鶴年
Lau Hok-Nin  ♂
Aliases:  孟虎





 
Filmography (1972-1991)
 
  動作設計 (5 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    領野 (1981)    
    大鱷 (1982)    
    師姐撞邪 (1986)    
  製片 (1 film)
    賊聖 (1991)    
  副導演 (1 film)
    血洗唐人街 (1982)    
  演員 (67 films)
    獅吼 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    無情街 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    怪客 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 黑仔
    下南洋 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    大老千 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    池女 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    龍虎門 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    衝破 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    夜車 (1980)    
    代代風流代代春 (1981)    
    領野 (1981)    
    第三隻手 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    賊性 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    血雙 (1982)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    師姐撞邪 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    左手搏擊王 (1990)    
    賊聖 (1991)