Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
王培(1)
Wang Pei (1)  ♂
 
Filmography (1963-1991)
 
  副導演 (12 films)
    四季發財 (1972)    
    雷風雨 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    雲飄飄 (1974)    
    十七十七十八 (1974)    
    雲河 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    楓紅層層 (1975)    
    梅花 (1976)    
    田園 (1976)    
    愛的路上千萬里 (1980)    
  演員 (13 films)
    早春二月 (1963)    
    串串風鈴響 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    雲飄飄 (1974)    
    楓紅層層 (1975)    
    田園 (1976)    
    鄰居 (1981) ... 袁一方
    倒袁秘史 (1981)    
    垂簾聽政 (1983) ... 端華/鄭親王
    火燒圓明園 (1983)    
    火龍 (1986) ... 陳醉
    敦煌夜譚 (1991)    
  編劇 (1 film)
    溫暖在秋天 (1976)