Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
奚仲文
Kenneth Yee Chung-Man  ♂


 
Filmography (1982-2016)
 
  化妝 (1 film)
    大魔術師 (2012)    
  監製 (4 films)
    b420 (2005)    
    親密 (2009)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    捉妖記 (2015)    
  導演 (2 films)
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    小親親 (2000)    
  美術 (90 films)
    難兄難弟 (1982)    
    彩雲曲 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    開心鬼 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    生死線 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    客途秋恨 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    極道追蹤 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    新不了情 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    金枝玉葉 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    浮生 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    幻影特攻 (1998)    
    心猿意馬 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    愛情白麵包 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    金雞 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    三更 (2002)    
    金雞2 (2003)    
    千機變 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    餃子 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    三更2 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    生日快樂 (2007)    
    門徒 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    親密 (2009)    
    如夢 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    海洋天堂 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    武術 (2011)    
    大上海 (2012)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    暴走神探 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    謀殺似水年華 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
  服裝 (26 films)
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    賭俠 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    賭神2 (1994)    
    浪漫風暴 (1996)    
    黑馬王子 (1999)    
    夕陽天使 (2002)    
    魔幻廚房 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    灌籃 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    孔子 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    大魔術師 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    大鬧天宮 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    開羅宣言 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
  編劇 (2 films)
    彩雲曲 (1982)    
    金枝玉葉 (1994)