Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
奚仲文
Kenneth Yee Chung-Man  ♂


 
Filmography (1982-2020)
 
  美術總監 (10 films)
    薰衣草 (2000)    
    一碌蔗 (2002)    
    花好月圓 (2004)    
    餃子 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    新少林寺 (2011)    
    大上海 (2012)    
    迷離夜 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    陀地驅魔人 (2015)    
  導演 (2 films)
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    小親親 (2000)    
  美術 (76 films)
    難兄難弟 (1982)    
    彩雲曲 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    開心鬼 (1984)    
    為你鍾情 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    生死線 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    客途秋恨 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    極道追蹤 (1991)    
    城市獵人 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    金枝玉葉 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    浮生 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    幻影特攻 (1998)    
    心猿意馬 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    三更:回家 (2002)    
    三更 (2002)    
    金雞 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    金雞2 (2003)    
    千機變 (2003)    
    三更2 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    生日快樂 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    非誠勿擾 (2008)    
    如夢 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    親密 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    海洋天堂 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    武術 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    北京遇上西雅圖 (2013)    
    暴走神探 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    謀殺似水年華 (2016)    
    最好的我們 (2019)    
  造型設計 (4 films)
    通天大盜 (1987)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    肥龍過江 (2020)    
  服裝 (29 films)
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    賭俠 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    鹿鼎記 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    賭神2 (1994)    
    浪漫風暴 (1996)    
    黑馬王子 (1999)    
    夕陽天使 (2002)    
    如果愛 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    灌籃 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    孔子 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    銅雀台 (2012)    
    大鬧天宮 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    開羅宣言 (2015)    
    西遊記之孫悟空三打白骨精 (2016)    
    歐洲攻略 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    沉默的證人 (2019)    
    催眠裁決 (2019)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
  化妝 (1 film)
    大魔術師 (2012)    
  監製 (5 films)
    b420 (2005)    
    親密 (2009)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    捉妖記 (2015)    
    捉妖記2 (2018)    
  美術顧問 (4 films)
    愛情白麵包 (2001)    
    門徒 (2007)    
    盜馬記 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
  編劇 (2 films)
    彩雲曲 (1982)    
    金枝玉葉 (1994)    
  造型指導 (6 films)
    魔幻廚房 (2004)    
    大魔術師 (2012)    
    暗色天堂 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    催眠裁決 (2019)    
    廉政風雲 (2019)