Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張豐毅
Zhang Feng-Yi  ♂





 
Filmography (1982-2012)
 
  演員 (33 films)
    塞外奪寶 (1982)    
    駱駝祥子 (1982) ... 祥子
    城南舊事 (1983) ... 小偷
    夜行貨車 (1986)    
    京都球俠 (1987)    
    血魂 (1988) ... 白彬
    荒火 (1988)    
    龍年警官 (1990)    
    青春無悔 (1991) ... 鄭加農
    南行記 (1991) ... 大漢
    私人保鏢 (1992)    
    刺客新傳之殺人者唐斬 (1993) ... 唐保家
    誘僧 (1993)    
    親恩國仇 (1993)    
    藍風箏 (1993)    
    霸王別姬 (1993) ... 段小樓
    新報仇 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    西楚霸王 (1994) ... 劉邦
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995) ... 李九
    日光峽谷 (1995) ... 尋仇客
    震撼性醜聞 (1995) ... 蔣偉基
    跟我走一回 (1995) ... 馬本誠
    霹靂鳳凰 (1996)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    荊軻刺秦王 (1998) ... 荊軻
    赤壁 (2008) ... 曹操
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 曹操
    趙氏孤兒 (2010) ... 公孫杵臼
    白鹿原 (2011) ... 白嘉軒
    兔俠傳奇 (2011) ... 熊天霸
    將令 (2012)    
    親家過年 (2012) ... 張豐收 (雪倫爸)