Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃炳耀(1)
Barry Wong Ping-Yiu  ♂





 
Filmography (1980-1993)
 
  監製 (3 films)
    君子好逑 (1984)    
    無名家族 (1990)    
    非洲和尚 (1991)    
  故事 (8 films)
    夏日福星 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    雙城故事 (1991)    
  美術 (1 film)
    老虎出更2 (1990)    
  演員 (22 films)
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 溜冰大賽主持
    伊人再見 (1984)    
    君子好逑 (1984)    
    醜小鴨 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    喋血雙雄 (1989) ... 杜警司
    捉鬼大師 (1989)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    朋黨 (1990) ... 周Sir
    咖喱辣椒 (1990) ... 周長官
    夜魔先生 (1990)    
    賊聖 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 黃局長
    雙城故事 (1991)    
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    逃學威龍 (1991) ... 黃局長
    逃學英雄傳 (1992) ... 王局長
    特異功能猩求人 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993) ... 主任殺人王
  策劃 (13 films)
    君子好逑 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
  出品人 (1 film)
    無名家族 (1990)    
  編劇 (58 films)
    孖寶闖八關 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    I.Q. 爆棚 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    花仔多情 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    好女十八嫁 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    愛的逃兵 (1988)    
    瀟酒先生 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    壯志豪情 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    西藏小子 (1992)