Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅森(1)
Law Sam
 
Filmography (1949-1970)
 
  錄音 (29 films)
    春宵醉玉郎 (1952)    
    錦繡人生 (1954)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    騙婚 (1959)    
    鍍金世界 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    飄零雁 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    西施 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965)    
    盲俠穿心劍(下集) (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    蜜月 (1965)    
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    離婚之喜 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    神偷俠侶 (1969)    
    屋 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970)    
  場記 (1 film)
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
  演員 (2 films)
    錶 (1949) ... 學生代表丁
    出籠鳥 (1953)