Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔子羽
Hung Ji-Yue  ♂
Aliases:  小孔





 
Filmography (1972-1993)
 
  演員 (33 films)
    心蘭的故事 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    大盜 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    黑路 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    龍虎鳳 (1974)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    風雨雙流星 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    神腿 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    十大槍擊要犯之殺生狀元 (1993)