Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚煒
Yiu Wai (1)  ♀





 
Filmography (1981-1994)
 
  演員 (18 films)
    鬼馬智多星 (1981)    
    鬼域 (1981) ... 洛太
    愛人女神 (1982)    
    荒漠人 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    瘋狂83 (1983) ... 瑪莉
    專撬牆腳 (1983)    
    同線車 (1983)    
    金大班的最後一夜 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    海上花 (1986)    
    情與法 (1988)    
    義膽雄心 (1990)    
    豪門夜宴 (1991) ... 曾家女傭
    靈狐 (1991) ... 九尾琵琶精
    白玫瑰 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    等愛的女人 (1994) ... 大家姐