Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁日初
Yuen Yat-Choh  ♂





 
Filmography (1969-1989)
 
  動作設計 (7 films)
    六合八法 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
  演員 (53 films)
    名劍天驕 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    硬漢 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    狼狽為奸 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    江湖子弟 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    破戒 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    被迫 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    血肉磨坊 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    鬼馬天師 (1984) ... 吳順超
    笑太極 (1984)    
    祝您好運 (1985)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)