Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于海
Yu Hai (1)  ♂





 
Filmography (1982-2016)
 
  動作設計 (2 films)
    少林寺 (1982)    
    黃河大俠 (1988)    
  演員 (17 films)
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    東方巨龍 (1988)    
    黃河大俠 (1988)    
    龍火長城 (1990) ... 楊館長
    她來自台北 (1992)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    西楚霸王 (1994) ... 項梁
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000) ... 曇宗
    新少林寺 (2011) ... 少林方丈
    太極俠 (2013)    
    Birth of the Dragon (2016)