Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何冠昌
Leonard Ho Koon-Cheung  ♂

 
Filmography (1971-1998)
 
  監製 (14 films)
    無名火 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    七小福 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    飛鷹計劃 (1991)    
  製片 (3 films)
    天龍八將 (1971)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    晚春情事 (1989)    
  策劃 (13 films)
    死亡遊戲 (1978)    
    師弟出馬 (1980)    
    摩登保鑣 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    飛彈大決戰 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    快餐車 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    無名火 (1984)    
  執行監製 (2 films)
    胭脂扣 (1988)    
    皇家女將 (1990)    
  出品人 (81 films)
    渾身是膽 (1971)    
    舊夢不須記 (1978)    
    龍少爺 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    殭屍先生 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    全力反彈 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    挑情 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    又見冤家 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    古惑大律師 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    何日君再來 (1991)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    阮玲玉 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    超級計劃 (1993)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    重案組 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    仙人掌 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    一個好人 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    渾身是膽 (1998)