Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅文忠
Luo Wen-Chung
 
Filmography (1964-1983)
 
  導演 (22 films)
    愛情三線路 (1965)    
    深山林內 (1966)    
    流浪到台北 (1966)    
    流浪找愛人 (1967)    
    歌星淚 (1967)    
    阿西正傳 (1967)    
    一夜夫妻百世恩 (1968)    
    大俠女 (1968)    
    嘴笑目笑 (1968)    
    春霄一刻值千金 (1968)    
    天無絕人之路 (1968)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    野玫瑰 (1969)    
    夜夜思君 (1969)    
    丈夫與生育 (1969)    
    台北夜都市 (1969)    
    東南西北 (1969)    
    傷心的人 (1969)    
    迷 (1970)    
    豔諜小牡丹 (1970)    
    傳宗接代 (1972)    
    小豆的願望 (1983)    
  編劇 (8 films)
    明日的希望 (1964)    
    少女的祈禱 (1965)    
    愛情三線路 (1965)    
    流浪找愛人 (1967)    
    大俠女 (1968)    
    少女的秘密 (1968)    
    女性的復仇 (1969)    
    哀怨赤嵌樓霶駖脊 (1980)