Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文雪兒
Candy Wen Xue-Er  ♀





 
Filmography (1978-1990)
 
  演員 (19 films)
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 殷離
    倚天屠龍記 (1978) ... 殷離
    蕭十一郎 (1978) ... 小公子
    絕代雙驕 (1979) ... 鐵心蘭
    背叛師門 (1980)    
    少林與武當 (1980) ... 李二環
    壞小子 (1980) ... 金
    巡捕房 (1980)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫青青
    2.5 cm (1982) ... 小白菜
    癲馬靈猴 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 丁璫
    神經大俠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 郭芙
    武林聖火令 (1983) ... 金蛇童子
    花心紅杏 (1985)    
    獵魔群英 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)