Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
彭剛
Peng Kang  ♂
Aliases:  彭賢章





 
Filmography (1977-1985)
 
  動作設計 (12 films)
    師妹出馬 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    血旗變 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    烈日女娃人 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    野豹 (1984)    
  助理指導 (4 films)
    拳精 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
  演員 (35 films)
    霎眼功夫 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    拳精 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    神腿 (1979) ... 飛龍
    師妹出馬 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    烈日女娃人 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    野豹 (1984)    
    獻身 (1985)