Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田文仲
Tien Wen-Chung  ♂





 
Filmography (1970-1984)
 
  演員 (25 films)
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 錢明
    三朵花 (1970)    
    百醜大全 (1971)    
    劍 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 田仲
    雙鎗王八妹 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    門當戶對 (1972)    
    大殺三方 (1973)    
    北京人 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    黑鷹一號 (1975)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    西風的故鄉 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    大地親情 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    飛豹行動 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    亡命忍者 (1983)    
    生命快車 (1984)