Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
陸一龍
Henry Lu Yi-Lung  ♂
Aliases:  陸擎龍





 
Filmography (1973-2014)
 
  演員 (106 films)
    鐵漢驚魂 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 王大力
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    金霸王 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    天下無敵 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    棍王 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    劍氣滿天花滿摟 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    雲知道你是誰 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    大小姐與流浪漢 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981) ... 雲男朋友
    女王蜂 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    紅粉遊俠 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    動員令 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    竹劍少年 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    怒吼的愛情 (1983)    
    王哥柳哥 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    野牛鬥金牛 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    單車與我 (1984)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    女郎!女狼 (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    槍下留人 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    舞女情挑 (1987)    
    情慾陷阱 (1987)    
    情與法 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    賭魔 (1991)    
    慾焰狂情 (1993)    
    金瓶梅 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第五卷 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    超級班長 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    金牌大探長 (1997)    
    艷鬼在你左右 (1997)    
    校園有鬼 (1997)    
    脫軌邊緣人 (1998)    
    男人女人情人 (1998)    
    黑色城市 (1999)    
    小卒戰將 (1999)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    瞓上你的床 (2003)    
    逗陣ㄟ (2013) ... 石伯伯
    特工艾米拉 (2014)