Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡家騏
Woo Ka-Kei  ♂





 
Filmography (1965-1982)
 
  演員 (43 films)
    七七敢死隊 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    黑店 (1972)    
    群英會 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    血証 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    天網 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    神打 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    七面人 (1975)    
    十字路口 (1976)    
    死囚 (1976)    
    索命 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    搏盡 (1982)