Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金長樑
Chin Chang-Liang
Aliases:  金長良
 
Filmography (1970-1992)
 
  攝影 (1 film)
    高山青 (1970)    
  製片 (8 films)
    十三癲和尚 (1980)    
    茉莉花 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    新西遊記 (1982)    
    國中十四章 (1983)    
    大陸行 (1988)    
    倩女雲雨情 (1989)    
  監製 (20 films)
    浪子狄十三 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    神劍動山河 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    行船人的愛 (1982)    
    彈指神功 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    東方巨龍 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    天外天小子 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    摩登襯家 (1990)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    鬼女郎子 (1992)    
    魔圖 (1992)    
  導演 (1 film)
    風鈴中的刀聲 (1983)    
  策劃 (4 films)
    職業兇手 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
  燈光 (18 films)
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    鯉魚躍龍門 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    金枝玉葉 (1980)    
    小丑 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    瘋狂世界 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    沙煲兄弟 (1982)    
  執行監製 (1 film)
    沙煲兄弟 (1982)    
  出品人 (15 films)
    春寒 (1979)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    靈狐 (1991)    
    金蠶降 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    聊齋驚艷 (1991)    
    甩皮鬼 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)