Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄒志良
Chow Chi-Leung
Aliases:  鄒良
 
Filmography (1952-1988)
 
  美術 (87 films)
    原來如此 (1952)    
    梁紅玉 (1963)    
    街頭巷尾 (1963)    
    情人石 (1964)    
    蚵女 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    山賊 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    路 (1967)    
    天下第一劍 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    紫金鏢 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    王老虎搶親 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    老爺酒店 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    劍 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    母與女 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    俠女 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    怒火 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    北京人 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    鬼琵琶 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    天后 (1975)    
    獵人 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    風雨雙流星 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    拳精 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    舊夢不須記 (1978)    
    笑拳怪招 (1979)    
    春寒 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    茉莉花 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    玉卿嫂 (1984)    
    擂台 (1984)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    唐山過台灣 (1986)    
    怨女 (1988)    
  演員 (1 film)
    怨女 (1988) ... 外公
  策劃 (1 film)
    大車伕 (1974)