Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅立
Fu Li
Aliases:  傳立
 
Filmography (1979-2006)
 
  錄音 (1 film)
    十殿閻羅 (1981)    
  導演 (7 films)
    紅粉游俠 (1982)    
    跟屁蟲 (1986)    
    1989放暑假 (1989)    
    赤裸天使 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    野蠻小子 (2003)    
    天亮以後不分手 (2006)    
  剪接 (1 film)
    紅粉游俠 (1982)    
  配樂 (59 films)
    一劍刺向太陽 (1979)    
    討厭鬼 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    黑色大亨 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    恐怖的情人 (1981)    
    紅粉游俠 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    女賊 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    1938大驚奇 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    校園檔案 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    天生一對 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    花月正春風大結局 (1987)    
    大頭兵 (1987)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    先生騙鬼 (1987)    
    報告典獄長 (1988)    
    丑探七個半 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    遊俠兒 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    五湖四海 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    笑林小子 (1994)    
    報告班長3 (1994)    
    野店 (1994)    
    祖孫情 (1994)    
    無敵反斗星 (1995)    
    漫畫王 (1996)    
    頑皮故事 (1997)    
    天生絕配 (1997)    
    狗蛋奇兵 (1997)    
    忍者兵 (1997)    
    俠盜正傳 (1997)    
    女歡 (1999)    
    來去少林 (2003)    
  編劇 (17 films)
    紅粉游俠 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    天生一對 (1985)    
    天生寶一對 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    1989放暑假 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    五湖四海 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
    終極獵殺 (1994)    
    魔鬼天使 (1995)    
    赤裸天使 (1995)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    野蠻小子 (2003)