Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜奕衡
Du Yi-Heng  ♂




 
Filmography (2008-2017)
 
  演員 (20 films)
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 先鋒副將
    追影 (2009)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    讓子彈飛 (2010) ... 老四
    龍門飛甲 (2011) ... 繼學勇
    鴻門宴 (2011) ... 男羅剎; 秦始皇
    大上海 (2012)    
    守誅人 (2012)    
    給野獸獻花 (2012)    
    功夫少年 (2013)    
    小和尚大當家 (2013)    
    刺夜 (2013)    
    笑功震武林 (2013)    
    智取威虎山3D (2014) ... 欒平
    鎮海保衛戰 (2014)    
    林中小屋 (2014)    
    特工爺爺 (2016) ... 金四
    爸爸的木房子 (2016)    
    瘋狂的公牛 (2017)    
    鮫珠傳 (2017)