Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鐘源
Chan Chung-Yuen  ♂
Aliases:  陳鍾源
 
Filmography (1974-2004)
 
  攝影 (53 films)
    女記者 (1974)    
    少林木人巷 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鸚鵡傳奇 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    花非花 (1978)    
    好小子的下一招 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    遊方和尚 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    我是大明星 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    冒泡的小妞 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    小豆的願望 (1983)    
    迷情 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    龍在江湖 (1988)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    英雄無膽 (1989)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    小人物 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    玄女幽魂 (1990)    
    冰封奇俠 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    貓變 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    皇金稻田 (1992)    
    劍奴 (1993)    
    密室禁銅12小時 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    野王蜂 (1995)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    罪惡人生 (1997)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (1998)    
    猛鬼食人胎 (1998)    
    1998之闖將 (1998)    
    天庭外傳 (1999)    
    刺青女殺手 (1999)    
    陰險人物 (2004)    
  製片 (1 film)
    小鬼大哥大 (1990)    
  演員 (2 films)
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    陰險人物 (2004)    
  剪接 (1 film)
    記得當時年紀小 (1988)    
  燈光 (1 film)
    殺戮風暴 (2001)