Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巴山
Ang Saan  ♂
Aliases:  梁東,  梁東厚,  梁東尼,  梁巴山





 
Filmography (1971-1992)
 
  動作設計 (15 films)
    鐵指唐手 (1972)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    密十至尊 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    家法 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    決戰 (1980)    
    領野 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    血洗唐人街 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    我要富貴 (1989)    
  監製 (8 films)
    領野 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    大鱷 (1982)    
    百厭妹 (1983)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    三級薔薇之戀 (1991)    
    舢版92 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
  副導演 (1 film)
    狙擊十三 (1978)    
  導演 (8 films)
    決戰 (1980)    
    猛龍福星 (1981)    
    領野 (1981)    
    大鱷 (1982)    
    百厭妹 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    三級薔薇之戀 (1991)    
  演員 (37 films)
    鬼流星 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    刀不留人 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    怪客 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    翡翠馬 (1974)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    社女 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    戇哥哥 (1977)    
    白粉雙雄 (1978)    
    發窮惡 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 刁師父
    決戰 (1980) ... 譚龍請的高手
    猛龍福星 (1981)    
    領野 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    血洗唐人街 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    再戰江湖 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
  出品人 (1 film)
    她來自胡志明市 (1992)