Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張瑜
Zhang Yu (1)  ♀





 
Filmography (1977-2012)
 
  導演 (3 films)
    八十一格 (2008)    
    廬山戀 2010 (2010)    
    雲之錦 (2012)    
  演員 (15 films)
    青春 (1977)    
    巴山夜雨 (1980) ... 劉文英
    倒袁秘史 (1981)    
    小街 (1981)    
    廬山戀 (1981) ... 周筠
    小金魚 (1982)    
    明姑娘 (1984)    
    雷雨 (1985) ... 四鳳
    湘女蕭蕭 (1986)    
    太陽有耳 (1995) ... 油油
    新江湖情 (2001)    
    任長霞 (2005) ... 任長霞
    魯迅 (2005)    
    八十一格 (2008)    
    廬山戀 2010 (2010)    
  策劃 (1 film)
    1942 (2012)    
  出品人 (2 films)
    太陽有耳 (1995)    
    魯迅 (2005)