Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張旗
William Cheung Kei  ♂
Aliases:  張麒,  張鵬飛
 
Filmography (1972-1992)
 
  攝影 (12 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    中華警花 (1992)    
  監製 (4 films)
    武儈 (1984)    
    殭屍翻生 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
  副導演 (1 film)
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
  導演 (10 films)
    詠春截拳 (1976)    
    大武士與小票客 (1977)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    奔步螳螂 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    盲女與狗 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    人蛇大戰 (1983)    
    武儈 (1984)    
    中華警花 (1992)    
  策劃 (1 film)
    人蛇大戰 (1983)    
  出品人 (4 films)
    大武士與小票客 (1977)    
    殭屍翻生 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
  編劇 (5 films)
    大武士與小票客 (1977)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    人蛇大戰 (1983)    
    中華警花 (1992)